De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het succes van NHA blijkt wel uit het feit dat in totaal meer dan 2 miljoen cursisten de cursussen en opleidingen van NHA hebben gevolgd, een enorme hoeveelheid natuurlijk. Jaarlijks kiezen tienduizenden mensen ervoor om een thuiscursus of thuisopleiding bij de NHA te volgen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de NHA één van de grootste scholen van Nederland is als het aankomt op thuiscursussen en thuisopleidingen.

NHA onderscheidt zich op verschillende manieren van andere aanbieders van thuisopleidingen. Zo deelt NHA ervaringen van cursisten, biedt NHA persoonlijke begeleiding aan en beschikt de NHA over een goede en snelle klantenservice. Hier vertel ik je graag meer over.

Ervaringen met NHA

Voordat je een cursus of opleiding gaat volgen, wil je natuurlijk graag weten of je bij het juiste adres bent. De beste manier om hierachter te komen, is door ervaringen te lezen van medecursisten. Door op Google te zoeken, vind je op verschillende websites al gauw persoonlijke reviews, maar NHA doet het anders. NHA wil jou de moeite besparen om naar reviews op zoek te gaan en heeft ervoor gekozen om een eigen reviewpagina op hun website te plaatsen. NHA heeft hiervoor gekozen, omdat zij het heel belangrijk vinden dat hun cursisten tevreden zijn. Op deze pagina vind je onafhankelijke reviews. Je kunt de NHA ervaringen filteren op de opleiding of cursus waarnaar je op zoek bent. Handig, want zo lees je daadwerkelijk ervaringen van NHA die voor jou relevant zijn. De gemiddelde beoordeling van NHA reviews is een 8, zeker niet slecht dus!

Persoonlijke begeleiding

Een ander punt waarin NHA zich onderscheidt, is de mate van persoonlijke begeleiding die de NHA aanbiedt aan de cursisten. Misschien verwacht je van een thuisopleiding dat het erg onpersoonlijk aanvoelt. Je zit thuis en moet zelf maar uitzoeken hoe je voor de opleiding of cursus gaat slagen. Dat is allesbehalve het geval bij de NHA. Bij NHA kun je rekenen op uitstekende ondersteuning. Het soort ondersteuning dat je krijgt, is deels afhankelijk van de thuiscursus of -opleiding die je kiest, maar je kunt grofweg denken aan de volgende soorten support:

  • Algemene vragen kun je altijd stellen aan de studieadviseurs
  • Huiswerk wordt beoordeeld door jouw eigen vakdocent. Hier kun je ook terecht met vragen
  • Indien van toepassing worden er praktijkdagen verzorgd door praktijkdocenten
  • Met de digitale leeromgeving kun je snel en gemakkelijk in contact komen met je medestudenten

Heb je nog steeds het gevoel dat het persoonlijker kan? Daar geef ik je groot gelijk in, en de NHA ook. Lees gauw verder!

Goede en snelle klantenservice

Misschien heb je een dringende vraag of kom je ergens écht niet uit. Hoe vervelend is het dan om dagen op een antwoord te moeten wachten. Dat vindt NHA nou ook. Waar steeds meer bedrijven ervoor kiezen om niet meer telefonisch bereikbaar zijn, doet NHA het anders. Via de klantenservice van NHA kun je gewoon telefonisch contact opnemen met NHA. De klantenservice van NHA is niet alleen snel – je wordt ook nog eens goed geholpen. Dat is naar mijn idee een groot pluspunt.

Aan keuze geen gebrek

Bij de NHA heb je de keuze uit meer dan 450 thuisopleidingen; aan keuze geen gebrek dus. Kies bijvoorbeeld voor een hobbycursus of een taalcursus. Wil je een eigen bedrijf starten? Dan biedt NHA vele cursussen die je daarbij kunnen helpen. Of ben je op zoek naar een taalcursus? Neem dan zeker een kijkje bij het aanbod van NHA: de variatie is enorm groot. Bij NHA kun je zelfs een VMBO, HAVO of VWO-certificaat behalen. Alle cursussen en thuisopleidingen zijn erkend door het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap. Bij succesvolle afronding van een cursus of opleiding, ontvang je altijd een officieel erkend diploma. Dat geldt dus ook voor de vmbo, havo en vwo-opleidingen.

Gratis proefles

Heb je een keuze voor een cursus of opleiding kunnen maken, maar vind je het spannend om te starten? Je bent zeker niet de enige. Vooral als je een tijdje niet hebt gestudeerd, kan het best even wennen zijn om weer aan de slag te gaan. Hoe zou de cursus bevallen? Kan ik het wel? Het is heel normaal dat je het moeilijk vindt om in te schatten of de cursus of opleiding goed bij je past. Daar heeft NHA een oplossing voor bedacht. Bij NHA kun je namelijk gratis een proefles volgen. Op die manier krijg je goed inzicht in de cursus. Lijkt het jou wel wat om een proefles te volgen? Ga dan naar de pagina van de cursus of opleiding die jou aanspreekt. Op deze pagina staat een button met de tekst “Gratis proefles”. Door op deze button te klikken, krijg je toegang tot de proefles. De proefles bestaat uit toegang tot de digitale leeromgeving van NHA, een digitale proefles en de inhoud van de cursus. Bevalt de proefles? Dan kun je je gemakkelijk inschrijven.

15 dagen gratis op proef

Heb je je ingeschreven? Gefeliciteerd! Nu je bent begonnen met jouw thuiscursus of thuisopleiding, is er nog steeds geen nood aan de man wanneer je erachter komt dat de cursus niet bevalt. Natuurlijk ga je er vanuit dat de cursus naar je zin is, maar mocht de cursus toch anders zijn dan je had verwacht, dan kun je de cursus zonder problemen annuleren. Hoe dit werkt? Na je inschrijving ontvang je per post het studiepakket. Vanaf dit moment gaat er proefperiode in van 15 dagen. Je kunt nu met de cursus of opleiding aan de slag gaan. Als je tevreden bent met de cursus, dan kun je de 15 dagen proefperiode gewoon “vergeten”. Mocht je ontevreden zijn, dan kun je het volledige cursuspakket retoursturen. Wel is het van belang om dit binnen 15 dagen te doen. Ook dient het pakket onbeschadigd en aangetekend te worden verstuurd. Het is heel prettig dat deze optie er is, want zo zit je bij aanvang van je thuisopleiding eigenlijk nog steeds nergens aan vast. Dat maakt het een klein risico om met de thuisopleiding of – cursus van jouw wens te starten.

Niet geslaagd? Geld terug!

Mocht je toch niet slagen voor je examen, dan is dat natuurlijk jammer, maar het is geen groot probleem. NHA heeft namelijk een niet geslaagd = geld terug garantie. Deze garantie geldt voor alle NHA thuisopleidingen met examens en met begeleiding van een persoonlijke docent. Bij deze garantie is het wel van belang dat je het lesgeld hebt betaald, alle huiswerkopdrachten hebt ingestuurd en de theorie-examens netjes hebt bijgewoond. Voldoe je aan deze punten? Dan kun je tot 3 jaar na inschrijfdatum aanspraak maken op de garantie. Je ontvangt vervolgens het betaalde lesgeld retour. Dat is best een grote opluchting.

Altijd 50% korting

Ik ga gewoon nog even door met de voordelen, want naast de persoonlijke service, de proefles, de proefperiode en de niet geslaagd = lesgeld terug garantie, kun je bij NHA ook nog eens rekenen op zeer laag lesgeld. Uit een onafhankelijk onderzoek van Millian blijkt zelfs dat NHA veruit de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland biedt. Hoe dit komt? Nou, bij NHA ontvang je altijd 50% korting op het lesgeld! Dat scheelt natuurlijk enorm.

Tijdelijke actie

Bij elke inschrijving ontvang je tijdelijk een Activity Tracker. Dit is een horloge met vele functies. De Activity Tracker fungeert als stappenteller, houdt het aantal calorieën bij dat je verbrandt, meet de afstand die je aflegt en meet tevens je hartslag en je bloeddruk. Bij de Activity Tracker ontvang je bovendien gratis de basiscursus Fit en Gezond Leven. Met een thuisopleiding van NHA doe je dus niet alleen kennis op – je wordt ook nog eens fitter! Als dat geen goede reden is om voor NHA te kiezen…

Op deze pagina vind je een overzicht van alle opleidingen van Thuis-Opleiding. De kans is groot dat NHA de opleiding van jouw wensen aanbiedt.

Welke thuisopleiding wil jij volgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Meest gezochte salarissen 2021

Wat zijn populaire beroepen in deze tijd? Als de zoektocht naar het salaris een indicator is van de gewildheid of populariteit van een beroep, dan was Onderwijsassistent in de eerste helft van 2021 het meest populaire beroep. Er staan in de top 25 natuurlijk ook beroepen tussen waarvan het salaris gewoon tot de verbeelding spreekt, zoals het salaris


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel