Overzicht en prijsvergelijking voor Microsoft Office vind u op:

Alles over de IT Microsoft Office training

Microsoft Office is dé marktleider op het gebied van werkpakketten voor thuis en bedrijfsomgevingen. Met de Officeprogramma’s kun je tekst maken, gegevens analyseren en software presenteren. Zo is er Word voor tekstverwerking, PowerPoint voor presentaties, Excel voor berekeningen, Outlook voor e-mail, Access voor werken met grote databases, Project voor het beheren van projecten en Visio voor het maken van technisch en logische schema’s. Bij ICT-Trainingen kun je trainingen voor al deze programma’s volgen.

Overzicht van Microsoft Office Trainingen en Cursussen

Het Microsoft Office pakket bestaat uit vele programma’s. Voor elk van deze programma’s kun je een cursus volgen. Hieronder kan je een overzicht vinden van alle Microsoft Office trainingen en cursussen:

 • Met een training Microsoft Word leer je onder andere hoe je teksten, afbeeldingen, tabellen en grafieken maakt en opmaakt, hoe je tekstdocumenten kunt indelen, hoe je grote mailingen kunt maken en welke controlemogelijkheden er zijn voor je tekst. Daarnaast doe je kennis op over ontwikkelmogelijkheden van Word, zoals het maken van formulieren.
 • Bij een training Microsoft PowerPoint leer je presentaties te maken en op te maken voor diverse doeleinden. Zo leer je over het ontwerpen van pagina’s, het maken van overgangen en animaties, de afspeelmogelijkheden en controleermogelijkheden van je presentatie.
 • Bij een training Microsoft Excel leer je over de vele mogelijkheden die dit programma biedt voor het maken van tabellen en grafieken, het werken met formules en het gebruiken van diverse functies om gegevens te beheren.
 • Als je een training Microsoft Outlook volgt, leer je e-mails te beheren met Outlook. Je leert welk opties er zijn bij het versturen van e-mail en het opslaan van e-mail in mappen. Je leert bijvoorbeeld ook hoe je een digitale handtekening maakt, de agenda gebruikt en takenlijsten kunt maken.
 • Een training Microsoft Access leert je zeer eenvoudige tot zeer complexe databases en applicaties te maken. Deze cursus is voor zowel beginners als gevorderde gebruikers, en voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers geschikt.
 • Bij een basistraining Microsoft Project leer je een nieuw project te starten, een op taken gebaseerde planning in te stellen, het beheer van benodigde middelen, het bijhouden van de voortgang van taken en het maken van rapporten. De training voor gevorderde gebruikers gaat in op het aanpassen van de schermindeling van Project, resource pools, master projecten, Team Planner, Task Inspector en het maken van geavanceerde rapportages.
 • Met een training Microsoft Visio leer je diagrammen, zoals organogrammen en netwerkdiagrammen ontwerpen en verbeteren in Visio. Ook leer je over hoe je shapes kunt toevoegen, wijzigen, delen en verbinden en hoe je templates maakt.

Volg nu één van deze thuisopleidingen en thuiscursussen op het gebied van Microsoft Office en word een Microsoft Office expert!

Wat weet je na afloop van Microsoft Office Trainingen en Cursussen?

 • Je kent de belangrijkste functionaliteiten van Word en kunt professionele tekstdocumenten maken en opmaken met dit programma.
 • Je kent de functionaliteiten van PowerPoint en kunt professionele presentaties maken en opmaken met dit programma.
 • Je kent de belangrijkste mogelijkheden van Excel en kunt tabellen, grafieken en gegevens plaatsen en opmaken en diverse formules gebruiken in Excel
 • Je kent alle functionaliteiten van Outlook en kunt deze gebruiken om e-mails te versturen, beheren en gebruik te maken van de agenda en takenlijst.
 • Je kent de relevante functionaliteiten van Access en kunt databases en applicaties maken met dit programma.
 • Je kent de mogelijkheden van Project en kunt zelfstandig projecten aanmaken, instellen en beheren.
 • Je kent de toepassingen van Visio en kunt zelfstandig diagrammen maken en beheren in dit programma.

Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Office Trainingen en Cursussen?

De kennis en vaardigheden die je bij de trainingen van Microsoft Office opdoet, komen zeer goed van pas bij uiteenlopende kantoorberoepen. Met de training Project kun je eenvoudig aan de slag als projectleider.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met Microsoft Office Training en Cursussen?

 • Je kunt ook kiezen voor een training van Microsoft Office 365, zoals de training MCSA Office 365 (updated). Hierbij leer je over de Officeprogramma’s SharePoint, Exchange en Skype for Business.
 • Je kunt ook kiezen voor Managing Office 365 Identities and Requirements waarbij je leert een Office 365-omgeving te beheren en voorkomende problemen leert op te lossen. Deze trainingen zijn vooral geschikt voor systeem- en netwerkbeheerders.

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Meest gezochte salarissen 2021

Wat zijn populaire beroepen in deze tijd? Als de zoektocht naar het salaris een indicator is van de gewildheid of populariteit van een beroep, dan was Onderwijsassistent in de eerste helft van 2021 het meest populaire beroep. Er staan in de top 25 natuurlijk ook beroepen tussen waarvan het salaris gewoon tot de verbeelding spreekt, zoals het salaris


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel