Overzicht en prijsvergelijking voor Microsoft IT vind u op:

Alles over de IT Microsoft IT training

Microsoft is een wereldwijde softwaregigant opgericht door Bill Gates. Het meest bekende product van Microsoft is Windows, hét besturingssysteem van meer dan 90% van de computergebruikers op aarde. Daarnaast heeft Microsoft nog vele andere belangrijke programma’s en producten die zeer bekend zijn. Bij ICT-Trainingen kun je diverse Microsoft IT trainingen volgen om de programma’s te leren kennen.

Overzicht van Microsoft IT Trainingen en Cursussen

Met de IT trainingen van Microsoft kun je verschillende certificeringen behalen, waaronder MCSA, MCSE, MCSD, MOS en MTA. Hieronder kan je een overzicht vinden van alle Microsoft IT trainingen en cursussen:

 • Bij de training Microsoft .NET Overview: Windows, Web, and the Cloud leer je de functionaliteiten en de architectuur van het .NET Framework kennen. Zo leer je over de technologieën, talen, ontwikkeltools, en hostingmogelijkheden die het .NET Framework te bieden heeft.
 • Met de training Microsoft Office 2016 Totaalpakket krijg je uitgebreide kennis over en doe je vaardigheden op met de verschillende programma’s van het Officepakket, zoals Word, PowerPoint, Excel en Outlook.
 • Microsoft SQL Server 2014: Implementing a Data Warehouse is een training die je leert hoe business intelligence oplossingen, zoals data warehouse databases, geïmplementeerd kunnen worden. Ook leer je hoe je data moet extraheren, transformeren en opschonen.
 • Met de training Visual Studio for New Users krijg je een introductie over Visual Studio. Je leert de verschillende componenten kennen en ontwikkelt eenvoudige applicaties. Daarnaast doe je kennis op van het ontwikkelplatform van Visual Studio.
 • De training Microsoft PowerShell for Windows is een training die je de basis van PowerShell in combinatie met Windows leert begrijpen. Je leert over het PowerShell Integrated Scripting Environment en het gebruik van het hulpsysteem in Windows PowerShell.
 • Als je een training Installing and Configuring Windows 10 doet, leer je apparaten te ondersteunen en problemen die zich voordoen op te lossen binnen een Windows Serveromgeving.
 • In deze Microsoft Exchange Server 2016 cursus, leer je hoe je een Exchange Server 2016 messaging omgeving moet ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Je leert onder andere hoe je een migratie uitvoert van een oude naar een nieuwere versie van Microsoft Exchange.
 • De training Managing Microsoft SharePoint Server 2016 leert je hoe je SharePoint kunt installeren, beheren, configureren en implementeren.

Volg nu één van deze thuisopleidingen en thuiscursussen op het gebied van Microsoft IT en word een Microsoft IT expert!

Wat weet je na afloop van Microsoft Trainingen en Cursussen?

 • Je kent de functionaliteiten van het .NET Framework en je weet hoe je enterprise applicaties kunt ontwikkelen en plaatsen.
 • Je kent de functionaliteiten van Microsoft Officeprogramma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
 • Je kunt met Microsoft SQL Server business intelligence oplossingen implementeren op basis van Microsoft SQL Server 2014.
 • Je kunt eenvoudige applicaties ontwikkelen met Microsoft Visual Studio.
 • Je kent de basis van Microsoft PowerShell in combinatie met Windows.
 • Je kunt apparaten ondersteunen en problemen oplossen met Windows 10.
 • Je kunt Microsoft SharePoint installeren, beheren, configureren en implementeren.

Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Microsoft IT Trainingen en Cursussen?

De kennis en vaardigheden die je opdoet bij bovenstaande trainingen kunnen bij verschillende soorten functies gebruikt worden. Zo zijn .NET en Visual Studio programma’s heel nuttig als je werkt als softwareontwikkelaar. Microsoft Office kun je bij diverse kantoorfuncties gebruiken. SQL is handig voor databasebeheerders. Aan Windows Clients heb je een goede training als je systeembeheerder of helpdeskmedewerker bent. PowerShell is vooral praktisch voor systeembeheerders en softwareontwikkelaars en Microsoft Exchange en SharePoint zijn goede trainingen voor netwerkbeheerders.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met Microsoft IT Training en Cursussen?

Naast Microsoft zijn er ook diverse andere bedrijven die software aanbieden waarvoor je een training kunt volgen. Zo zijn er bij ICT-Trainingen ook diverse trainingen van Google, zoals Google Cloud SQL for Developers, waarbij je leert wat Cloud SQL allemaal te bieden heeft. Je kunt ook de training Google Cloud Platform Fundamentals volgen, waarbij je leert over de functionaliteiten van het Google Cloud Platform.

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Meest gezochte salarissen 2021

Wat zijn populaire beroepen in deze tijd? Als de zoektocht naar het salaris een indicator is van de gewildheid of populariteit van een beroep, dan was Onderwijsassistent in de eerste helft van 2021 het meest populaire beroep. Er staan in de top 25 natuurlijk ook beroepen tussen waarvan het salaris gewoon tot de verbeelding spreekt, zoals het salaris


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel