Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Marketing

NHA opleidingen

Naam Duur Prijs
Marketing PR 12 maanden maanden € 459
Basiskennis Marketing 4 maanden maanden € 319
Data Driven Contentmarketing 9 maanden maanden € 849
Contentmarketing 3 maanden maanden € 419
Marketingmanager 12 maanden maanden € 359
Online Marketing 9 maanden maanden € 399
Big Data Marketing 6 maanden maanden € 619

Laudius opleidingen

Naam Duur Prijs
Evenementenmarketing € 549.00
Marketing Manager € 249.00
Neuromarketing € 459.00

NTI opleidingen

Naam Duur Prijs
MBA-programma Marketingmanagement Onbeperkt € 1049.7
Masterprogramma Marketingmanagement Onbeperkt € 5399.4
NIMA A Marketing Onbeperkt € 419.4
Online marketing Onbeperkt € 719.7
NIMA Basiskennis Marketing Onbeperkt € 449.7
NIMA Basiskennis Online Marketing Onbeperkt € 221.7
HBO-programma Marketingmanagement Onbeperkt € 839.85
HBO-programma Marketingcommunicatie Onbeperkt € 839.85
HBO-programma Contentmarketing Onbeperkt € 840
HBO-programma Marketing en communicatie Onbeperkt € 2564.55
MBO Marketing & Communication Specialist Onbeperkt € 2038.8
Online marketing en sales Onbeperkt € 859.95

Alles over de HBO Thuisopleiding Marketing

Marketing is beweging. Wat moet een bedrijf doen om zijn producten of diensten zichtbaar te krijgen? De wensen van klanten zijn steeds meer aan verandering onderhevig en sinds de komst van het internet zijn de media steeds meer versnipperd geraakt. Daar komt bij dat de marketingkanalen en de doelgroepen veel uitgebreider zijn dan vroeger. Als marketeer weet jij perfect de weg te vinden om een product efficiënt en duidelijk onder de aandacht van de klant te brengen. De studie HBO Marketing geeft je hiervoor de juiste basis!

Wat doe je bij de thuisopleiding HBO Marketing?

De opleiding HBO Marketing is een mooie manier om bekend te worden in de wereld van marketing. Internet, gedrukte media, virals, hypes en reguliere media hebben geen geheimen meer voor jou na deze opleiding. Je wordt opgeleid tot marketeer en bent in staat producten van bedrijven bekendheid te geven en begeerlijk te maken.

En hoe? Tijdens de opleiding leer je onder andere over marktwerking, over de verschillende typen markten, vraag en aanbod en marktonderzoek. Welke psychologische aspecten spelen mee in consumentengedrag? En welke marketinginstrumenten kan een bedrijf inzetten? Op al deze vragen krijg je een antwoord gedurende deze opleiding. Je leert hoe je bedrijven bekendheid kunt geven en, nog belangrijker, begeerlijk kunt maken.

Wat weet je na afloop van deze opleiding?

  • Je beschikt over goede kennis van B2B marketing, B2C marketing, product marketing, cross-selling en verschillende typen media.
  • Je bent thuis in online marketing, e-marketing, webshop marketing en affiliate marketing (de online kant van marketing).
  • Je hebt verstand van advertentie-inkoop en –verkoop.
  • Je hebt kennis van ondernemen, handelsgeest en marketing en beschikt over marktkennis en sectorkennis.

Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding HBO Marketing?

Met een diploma van de opleiding HBO Marketing op zak, kan je onder andere aan de slag als Marketingmedewerker. Wil je meer, en is deze opleiding een opstapje voor jou? Studeer dan verder en start bijvoorbeeld de aansluitende opleiding HBO Commerciële Economie.

Daarnaast is de opleiding HBO Marketing interessant voor mensen die momenteel al een functie uitoefenen waarbij marketing een belangrijke rol speelt. Denk aan een baan als junior productmanager of assistent brandmanager.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met HBO Marketing?

De marketing- en communicatiewereld kent veel opleidingen en cursussen die, afhankelijk van je ambitie, vanuit huis te volgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de volgende HBO opleidingen:

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA, LOI en Laudius bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

Recensies van mensen die een cursus of thuisopleiding HBO Marketing volgden bij één van de bovenstaande thuisaanbieders

“Met het diploma van LOI in mijn zak voor de opleiding hbo marketing kan ik nu met veel vertrouwen de arbeidsmarkt op. Ik heb er een prima basis gelegd. Niet alleen de virale marketing, direct marketing maar ook het stuk affiliate marketing en online marketing hebben van mij een allround marketeer gemaakt.
Quin Frenzy, Rotterdam

“Marketing is toch steeds meer e-marketing geworden. Het NTI heeft die boodschap begrepen en een op deze tijd maat gemaakte opleiding in elkaar gezet waar ik zeker veel van heb geleerd. Het thuis studeren vond ik daarnaast echt ideaal.”
Berend de Groot, Leeuwarden

Bekijk de meest gunstige aanbieder

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Meest gezochte salarissen 2021

Wat zijn populaire beroepen in deze tijd? Als de zoektocht naar het salaris een indicator is van de gewildheid of populariteit van een beroep, dan was Onderwijsassistent in de eerste helft van 2021 het meest populaire beroep. Er staan in de top 25 natuurlijk ook beroepen tussen waarvan het salaris gewoon tot de verbeelding spreekt, zoals het salaris


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel