Overzicht en prijsvergelijking voor JAVA vind u op:

Alles over de IT JAVA training

JAVA is een programmeertaal die in de jaren ’90 ontstond en die in de huidige tijd nog altijd de basis vormt voor andere bekende programmeertalen. In het bedrijfsleven en in de ICT-wereld wordt deze programmeertaal veel gebruikt. Met een training van ICT-Trainingen kun je deze taal leren gebruiken of je vaardigheden uitbreiden. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en bekijk het trainingsaanbod.

Overzicht van JAVA Trainingen en Cursussen

In deze trainingen wordt gebruikgemaakt van video’s, kennistesten en instructies. Er zijn cursussen voor ieder kennisniveau, van beginner tot expert. Hieronder kan je een overzicht vinden van alle trainingen en cursussen:

 • Met de training Java programmeren met Java SE 7 Programmer I en II leer je de basisbeginselen, zoals flow control, operators, objectgeoriënteerde ontwikkeling met classes en exception handling.
 • Met de training Java SE 8 Programmer I en II leer je niet alleen de basisbeginselen, maar ook ingewikkeldere functies, zoals decision en looping methoden, foutafhandeling, het maken van interfaces, het gebruik van Java I/O, path en file classes.
 • De training Developing Applications Using Java Spring is een cursus die gericht is op het opzetten van een ontwikkelomgeving voor Java Spring. Daarbij leer je geavanceerde functionaliteiten te gebruiken, zoals annotatie & configuratie, MVC, security, data, en aspect-oriented programming.
 • Bij de training Java EE Programming: Spring 3.0 leer je over het Spring Framework. Onderwerpen die behandeld worden, zijn bijvoorbeeld inversion of control, depenency injection en het werken met de container. Later besteedt de training aandacht aan JDBC, hibernate en de MVC-webarchitectuur.
 • Bij de training Java EE Programming Web Development with Spring 3.0 leer je gebruik te maken van Spring en JEE-applicaties. Hierbij leer je ook hoe je je programmeercode beveiligt.
 • De training Java EE Programming Using AJAX with Spring 3.0 gaat over hoe AJAX en Spring 3.0 gebruikt kunnen worden om webapplicaties te ontwikkelen. Je leert onder andere over Ajax, nodes en XHR mechanics.
 • Bij de training Java EE Servlets, JSP, Security, and JS Faces ga je specifiek in op de onderwerpen servlet filters, even listeners, custom tags, JSP tags, security, annotations en JavaServer Faces.

Volg nu één van deze thuisopleidingen en thuiscursussen en word een expert!

Wat weet je na afloop van deze Trainingen en Cursussen?

 • Je kunt basisbeginselen toepassen.
 • Je hebt kennis van complexere mogelijkheden.
 • Je kent de mogelijkheden van Spring en het Spring Framework.
 • Je kunt je programmeercode beveiligen
 • Je kunt webapplicaties ontwikkelen met AJAX en Spring 3.0.

Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding JAVA Trainingen en Cursussen?

Met een cursus of training kun je aan de slag als netwerkbeheerder of softwareontwikkelaar. Zo kun je bijvoorbeeld communicatieapplicaties, websites, games, of mobiele apps ontwikkelen.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met deze Trainingen en Cursussen?

Als je wilt leren programmeren of je programmeerkennis- en vaardigheden wilt uitbreiden, kun je ook trainingen doen voor diverse andere programmeertalen, zoals de training Programming C# 6, Windows 8 Using XAML of Engineering DevOps on Amazon Web Services.

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Meest gezochte salarissen 2021

Wat zijn populaire beroepen in deze tijd? Als de zoektocht naar het salaris een indicator is van de gewildheid of populariteit van een beroep, dan was Onderwijsassistent in de eerste helft van 2021 het meest populaire beroep. Er staan in de top 25 natuurlijk ook beroepen tussen waarvan het salaris gewoon tot de verbeelding spreekt, zoals het salaris


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel