Overzicht en prijsvergelijking voor Netwerktechnologie vind u op:

Alles over de IT Netwerktechnologie training

Netwerktechnologie is binnen de ICT een vooraanstaand gebied. Steeds meer wordt de IT-wereld een netwerkwereld: draden worden vervangen door routers en WIFI. Kabels verliezen het van WLAN en 3G en 4G. Een groot vooraanstaand bedrijf binnen Netwerktechnologie is CISCO. Tegenwoordig zijn er echter ook vele kleinere of minder bekende bedrijven met flinke innovaties op het gebied van netwerkmanagement. Bij ICT-Trainingen kun je voor diverse netwerksystemen een training volgen.

Overzicht van Netwerkmanagement Trainingen en Cursussen

Hieronder kan je een overzicht vinden van alle Netwerktechnologie trainingen en cursussen:

 • Bij de training Exploring VMware vSphere 6.5 leer je over de ESxi virtualisatie, nieuwe functionaliteiten van de virtual machine en VMware vCenter 6.5. Je leert hoe je een vCenter 6.5 kunt ontwikkelen hoe je een cluster van ESXi-servers moet beheren. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere VM sandboxing, vMotion, VM secure Boot, NVIDIA GRID vGPUs, DRS cluster en Docker integration
 • Bij de training CompTIA Security+ leer je applicaties, netwerken en apparaten te beveiligen. Bij deze training worden malware, cryptografie, de belangrijkste openbare infrastructuur, wireless, forensics, disaster recovery en sociale engineering behandeld.
 • De training Installation, Storage, and compute with Windows Server 2016 laat je de mogelijkheden zien op het gebied van storage en Hyper-v en je leert over nieuwe features zoals containers. Ook de installatie van Nano Server, de configuratie van schijven en volumes, High Availability en Failover Clustering komen uitgebreid aan bod.
 • De training Interconnecting Cisco Networking Devices: Accelerated (CCNAX) leert je een Cisconetwerk te implementeren, te beheren en te configureren. De training gaat in op onder andere Cisco IOS, netwerkprotocollen, het beheren van routers, internet, transport, applicatielagen, beveiliging, probleemoplossing, draadloze LAN’s, routering, adressering, het implementeren van DHCP en RIPv2, het gebruik van protocols als STP en HSRP en configuratie en implementatie van STP.
 • Met de training Amazon Web Services Solution Architect – Professional leer je hoe je gedistribueerde applicaties en systemen op het Amazon Web Services-platform kunt ontwerpen. Belangrijke onderwerpen tijdens deze training zijn DR solutions, elastic block store, cloudfront, life cycle, OpsWorks, Beanstalk, hybrid cloud architectures, Glacier, Route53 en NoSQL.
 • Bij de training VMware NSX Network Virtualization leer je de basis van VMware® NSX Network Virtualization kennen. Je ontdekt wat de voordelen zijn van NSX en maakt kennis met de architectuur en de gebruikte beveiligingstechnologieën. Later in de cursus maak je kennis met de fysieke infrastructuureisen, het installeren en upgraden, het configureren van vSpherenetwerken en de diverse netwerkservices van NSX.
 • Als je de training Administering and Deploying System Center 2012 Configuration Manager volgt, leer je een System Center 2012 Configuration Manager site en andere gerelateerde sitesystemen te beheren en te configureren. Je leert alles rondom de volledige System Center Configuration Manager Infrastructure zoals configuring roles, central administration site, secondary site, replication, client deployment, manager console en de managersite.

Volg nu één van deze thuisopleidingen en thuiscursussen op het gebied van Netwerkmanagement en word een Netwerkmanagement expert!

Wat weet je na afloop van Netwerktechnologie Trainingen en Cursussen?

 • Je kent de nieuwe mogelijkheden van VMware vSphere 6.5.
 • Je kunt zelfstandig de netwerken die je beheert beveiligen en testen op beveiligingsrisico’s.
 • Je kunt alle basisonderdelen van Windows Server 2016 installeren en configureren.
 • Je kunt een Cisco netwerk implementeren, beheren en configureren.
 • Je kunt gedistribueerde applicaties en systemen op het Amazon Web Services-platform ontwerpen.
 • Je weet hoe VMware NSX Network Virtualization werkt.
 • Je kunt zelfstandig een System Center 2012 Configuration Manager site en andere gerelateerde sitesystemen beheren en configureren.

Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Netwerktechnologie Trainingen en Cursussen?

De kennis en vaardigheden de je opdoet tijdens een training netwerkmanagement kun je gebruiken als je werkt als:

 • Netwerkbeheerder
 • Systeembeheerder
 • Softwareontwikkelaar

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met Netwerkmanagement Training en Cursussen?

 • Je kunt ook kiezen voor een training Ansible Essentials waar je het open source automatiseringsplatform Ansible leert kennen. Dit wordt gebruikt voor het automatiseren van applicatie-implementatie, cloud-provisioning, configuratiebeheer en diverse andere IT-taken. Deze training is vooral voor systeembeheerders geschikt.
 • Verder kun je kiezen voor de training Managing Citrix XenDesktop 7 Solutions, waarbij je leert Citrix XenDesktop-7-oplossingen te beheren en te onderhouden. Deze training is geschikt voor systeembeheerders, netwerkbeheerders en helpdeskmedewerkers.

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Meest gezochte salarissen 2021

Wat zijn populaire beroepen in deze tijd? Als de zoektocht naar het salaris een indicator is van de gewildheid of populariteit van een beroep, dan was Onderwijsassistent in de eerste helft van 2021 het meest populaire beroep. Er staan in de top 25 natuurlijk ook beroepen tussen waarvan het salaris gewoon tot de verbeelding spreekt, zoals het salaris


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel