Overzicht en prijsvergelijking voor SAP training en cursussen vind u op:

Alles over de IT SAP training en cursussen training

SAP (Systems, Applications and Products for data processing) is een Duits bedrijf dat geïntegreerde software levert die bedrijfswerkzaamheden kan optimaliseren en standaardiseren. Zo levert het bedrijf diverse ERP- en CRM-systemen aan de vele multinationals. Om meer te leren over SAP kun je bij ICT-Trainingen een training volgen.

Overzicht van SAP Trainingen en Cursussen

Er zijn verschillende cursussen te volgen voor de SAP applicatie. Hieronder kan je een overzicht vinden van alle SAP trainingen en cursussen:

  • Bij de training SAP ABAP Programmeren Basiskennis leer je de basis van de SAP-programmeertaal Advanced Business Application Programming (ABAP). Dit is de 4GL programmeertaal van SAP die u gebruikt voor het maken van applicaties voor SAP en/of het wijzigen van SAP-functionaliteiten. De training gaat onder andere in op de ABAP workbench, de data dictionary, tabellen, flow control, data lezen en wijzigen, classes en schermen maken.
  • De training SAP overview for Project Teams is geschikt om projectteams te leren over de SAP-productsuite en over de implementatie van SAP. De training gaat in op de geschiedenis van SAP en de belangrijkste onderdelen. Onderwerpen die aan bod komen, zijn SAP-releases, financiën, logistiek, de SAP-architectuur, het beheren van SAP, de ASAP projectfasering en het Netweaver platform.
  • De training SAP BusinessObjects Business Intelligence gaat in op de mogelijkheden van SAP BusinessObjects. Hiermee kun je data uit SAP halen voor analyses en rapportages. Je leert de basisfunctionaliteit kennen en doet kennis op over crystal reports, dashboards, business intelligence, infoview, ad-hoc analyse, reporting en nog vele andere onderwerpen.
  • SAP Business Suite 7 for End Users is een training voor de gebruikers van SAP. Je leert alle hoofdonderdelen van het programma kennen, zoals financiën, personeelsbeheer, logistiek, relatiebeheer van klanten en leveranciers, beheer van de productlevenscyclus en beheer van de goederenstroom. Ook leer je hoe je deze onderdelen kunt gebruiken.

Volg nu één van deze thuisopleidingen en thuiscursussen op het gebied van SAP en word een SAP expert!

Wat weet je na afloop van een SAP Training en Cursus?

  • Je kent de SAP ABAP programmeertaal en kunt eenvoudige applicaties aanpassen en ontwikkelen voor SAP.
  • Je kent de basis van de SAP-productsuite, de SAP-architectuur en de opzet en de verschillende fasen van een SAP-implementatieproject.
  • Je kent de mogelijkheden die SAP heeft voor managementinformatie en je kunt zelfstandig met behulp van SAP BusinessObjects eenvoudige rapportages en dashboards maken.
  • Je kent de zeven onderdelen van SAP en je weet hoe je deze kunt gebruiken.

Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding SAP Trainingen en Cursussen?

  • De kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens de als eerste en tweede genoemde training zijn vooral geschikt voor softwareontwikkelaars die met SAP (willen gaan) werken.
  • De trainingen die als tweede, derde en vierde genoemd zijn, kunnen zeer nuttig zijn voor projectleiders die met SAP gaan werken.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met SAP Training en Cursussen?

Je kunt bij ICT-Trainingen ook trainingen volgen voor een training van Oracle. Oracle is een andere leverancier van ERP- en CRM-systemen. Kies bijvoorbeeld voor de training Oracle Database 12c: RAC and Grid Infrastructure als je databasebeheerder bent en wilt leren Oracle RAC te installeren, configureren en patchen. Of kies voor Oracle database 12c: Installation and Administration als je wilt leren over de architectuur en concepten van de Oracle database 12c om te leren een database op de juiste manier te installeren en te beheren.

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Meest gezochte salarissen 2021

Wat zijn populaire beroepen in deze tijd? Als de zoektocht naar het salaris een indicator is van de gewildheid of populariteit van een beroep, dan was Onderwijsassistent in de eerste helft van 2021 het meest populaire beroep. Er staan in de top 25 natuurlijk ook beroepen tussen waarvan het salaris gewoon tot de verbeelding spreekt, zoals het salaris


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel