Overzicht en prijsvergelijking voor Microsoft .NET vind u op:

Alles over de IT Microsoft .NET training

Microsoft .NET is een applicatieframework waarmee applicaties en bibliotheken gemakkelijk kunnen samenwerken. Microsoft .NET is met name is gebaseerd en geïnspireerd op de programmeertaal Java en kan gebruikt worden bij het maken van vele verschillende programma’s. Via ICT-Trainingen kun je diverse trainingen volgen om je kennis van en vaardigheden met Microsoft.NET te vergroten.

Overzicht van Microsoft. Net Trainingen en Cursussen

Er is een gevarieerd aanbod aan Microsoft .Net Traingen. Deze trainingen bestaan uit uitgebreide video’s, praktijkopdrachten en kennistesten. Hieronder kan je een overzicht vinden van alle Microsoft .NET trainingen en cursussen:

 • Bij de training Android For .NET Developers leer je diverse basisprincipes van Android-ontwikkeling. Zo leer je een simpele Androidapplicatie te maken en deze uit te voeren in een emulator. Je leert ook over UI-elementen, Androidemulators, Visual Studio, Android 6.0 beta, contentprovider, actionbar, cardview, Cordova, Ripple simulator, C++, ADB, Java en API.
 • Met de cursus Application Development with Node.js and the .NET Framework leer je js en het .NET Framework. Je leert een Node.js te installeren en gebruiken via Visual Studio en welke sjablonen je hierbij kunt gebruiken. Aan het eind van de cursus wordt uitgelegd hoe u Node.js kunt gebruiken in combinatie met SQL Server en Windows Azure.
 • De training Microsoft .NET Overview: Windows, Web, and the Cloud leert je over de functionaliteiten en de architectuur van het .NET Framework, de technologiën, talen, ontwikkelmiddelen en hostingmogelijkheden van het .NET Framework. Onderwerpen die aan bod komen, zijn CLR, CTS en CLS, Windows Presentation Foundation, Visual Studio en Windows Azure.
 • Bij de training Microsoft .NET Framework: WPF with XAML and C# krijg je een introductie over Windows Presentation Foundation (WPF). Je leert hoe je multimedia-applicaties kunt maken met WPF, hoe je page-based navigatie gebruikt en hoe je formatting van controls implementeert. Verder gaat de training over XAML, styles, storyboards, rich text controls, user input, databinding, ListView en DataGrid.
 • Bij de training EC-Council Certified Secure Programmer .NET leer je hoogwaardige en veilige applicaties te ontwikkelen met de softwarelevenscyclus die bestaat uit het ontwerpen, implementeren en inzetten van applicaties. Zo leer je beveiligingsfouten te herkennen en je leert maatregelen te nemen om de kwaliteit hoog te houden.
 • De training Developing ASP.NET MVC Web Applications  leert je op basis van het .NET Framework 4.5 geavanceerde ASP.NET MVC applicaties te ontwikkelen. Hierbij zijn het verbeteren van de prestaties en schaalbaarheid van de webapplicatie belangrijk. Onderwerpen die worden behandeld, zijn MVC, unit tests, user experience, MVC Razor code, jQuery, AJAX, Entity Framework, Web API, JSON, debugging en beveiliging.

Volg nu één van deze thuisopleidingen en thuiscursussen op het gebied van Microsoft .NET en word een Microsoft .Net expert!

Wat weet je na afloop van Microsoft .NET Trainingen en Cursussen?

 • Je kunt een Androidapplicatie maken en deze uitvoeren in een emulator.
 • Je kunt Node.js installeren en gebruiken met SQL Server en Windows Azure.
 • Je kent de functionaliteiten van het .NET Framework en kunt enterprise-applicaties ontwikkelen en plaatsen.
 • Je kent de basisprincipes van Windows Presentation Foundation en kunt hiermee multimedia-applicaties maken.
 • Je kunt hoogwaardige applicaties maken met de softwarelevenscyclus en deze beveiligen.
 • Je kunt geavanceerde applicaties ontwikkelen met het .NET Framework 4.5.

Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Microsoft .NET Trainingen en Cursussen?

De kennis en vaardigheden die je opdoet bij het volgen van een Microsoft .NET-training kun je gebruiken als je werkt als:

 • Systeembeheerder
 • Softwareontwikkelaar
 • Webontwikkelaar

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met Microsoft .NET Training en Cursussen?

 • Andere trainingen die je kunt volgen, zijn bijvoorbeeld de training Ruby on Rails. In dit programma leer je om data en databases te gebruiken. Ook leer je applicaties te bouwen in Ruby on Rails voor .NET developers.
 • Verder kun je de training Microsoft Windows Azure doen, waarbij je leert hulpmiddelen, technologieën en technieken te gebruiken om .NET-applicaties te ontwikkelen op basis van het Windows Azure platform.

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Meest gezochte salarissen 2021

Wat zijn populaire beroepen in deze tijd? Als de zoektocht naar het salaris een indicator is van de gewildheid of populariteit van een beroep, dan was Onderwijsassistent in de eerste helft van 2021 het meest populaire beroep. Er staan in de top 25 natuurlijk ook beroepen tussen waarvan het salaris gewoon tot de verbeelding spreekt, zoals het salaris


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel