Overzicht en prijsvergelijking voor Adobe vind u op:

Alles over de IT Adobe training

Adobe Systems Incorporated is een Amerikaans softwarebedrijf dat diverse ICT-programma’s heeft ontwikkeld. Zo zijn er programma’s waarmee je grafisch kunt ontwerpen, websites kunt ontwerpen en video- en audiobestanden kunt maken. Ze maken ook online leeromgevingen en software voor marketing en management.

Overzicht van Adobe Trainingen en Cursussen

Bij ICT-Trainingen kun je meer dan 15 verschillende trainingen volgen. Deze trainingen zijn niet alleen zeer geschikt voor professioneel gebruik; de trainingen zijn interessant voor iedereen die zich wilt verdiepen in de programma’s van Adobe.

 • Adobe Illustrator CC 2015 is een programma waarmee je foto’s en tekst eenvoudig kunt combineren om bijvoorbeeld de huisstijl van een bedrijf te ontwerpen. Bij deze training leer je werken met documenten, files, templates. Je leert navigeren en configureren, tekenen, teksten bewerken en het gebruiken van diverse tools en objecten. Verder leer je effecten te maken en bitmapfoto’s te bewerken.
 • Adobe Photoshop CC 2015 is een fotobewerkingsprogramma. Je leert hoe je documenten en foto’s in Photoshop kunt bewerken, zoals het bewerken van kleur en belichting, het herstellen van beschadigde foto’s en het bijsnijden en scherper maken van foto’s.
 • Met de training Adobe Dreamweaver CC 2015 leer je webpagina’s te ontwerpen, te ontwikkelen en te beheren. Je leert coderen, werken met browsers en het gebruik van HTML.
 • Adobe Indesign CC 2015 is een programma waarmee je pagina’s voor drukwerk en digitale publicaties kunt maken. Bij deze training leer je het opmaken van documenten, afbeeldingen en teksten en het maken van templates.
 • Met de opleiding Adobe Captivate 9 kun je e-learningprogramma’s maken waarmee je demonstraties, simulaties en quizzen kunt maken. Je leert onder andere thema’s, de tijdlijn, SVG-documenten en de opnamefunctie te gebruiken.
 • Adobe Flash Professional CC 2015 is een programma waarmee je kunt leren om animaties en applicaties voor het internet, de computer en de smartphone te maken. Zo kun je games maken. Je leert bij deze training hoe je documenten kunt maken, hoe je kunt tekenen en hoe je kunt programmeren met dit programma.
 • Adobe Acrobat DC is een programma waarmee je PDF-documenten kunt tonen, creëren, manipuleren en printen. Met deze training leer je bovendien hoe je dit programma kunt gebruiken voor het bewerken van afbeeldingen, het maken van formulieren en het toevoegen van handtekeningen.
 • In de training Adobe ColdFusion 10 kun je programmeercodes in bijvoorbeeld HTML koppelen aan gegevensbestanden. Zo kun je webapplicaties maken. Je leert hoe je kunt werken met variabelen en databronnen.
 • Adobe Edge Animate CC is een tekenprogramma voor het maken van animaties. Bij deze training leer je onder andere om de toolbar gebruiken en een lay-out te maken.
 • Met Adobe Premiere Pro CC 2015 kun je video- en filmmateriaal maken. Je leert onder andere de interface te gebruiken en effecten toe te voegen. Adobe Premiere Elements is een vergelijkbare en minder uitgebreide variant daarvan. Met deze training leer je alleen de basisbeginselen van waarmee je bestanden kunt beheren. Ook leer je de tijdlijn te gebruiken en video- en filmmateriaal te bewerken.
 • Using Adobe Typekit is een programma waarmee lettertypes ontworpen kunnen worden voor bijvoorbeeld de huisstijl van een bedrijf. Je leert gebruik te maken van de bibliotheek van Typekit, lettertypen te gebruiken en de interface te gebruiken.

Volg nu één van deze thuisopleidingen en thuiscursussen op het gebied van Adobe en word een expert!

Wat weet je na afloop van deze Trainingen en Cursussen?

Na het afronden van bovenstaande cursussen heb je van vele Adobeprogramma’s kennis en vaardigheden opgedaan met allerlei mogelijkheden om te ontwikkelen en ontwerpen.

 • Je kunt teksten en foto’s met elkaar te combineren en opmaken met Adobe Illustrator.
 • Je kunt foto’s op allerlei manieren bewerken met Adobe Photoshop.
 • Je kunt webpagina’s ontwikkelen, ontwerpen en beheren met Dreamweaver.
 • Je kunt drukwerk en digitale publicaties maken met InDesign.
 • Je kunt e-learningprogramma’s maken met Captivate.
 • Je kunt animaties maken met Flash en Edge Animate.
 • Je kunt pdf-documenten maken en beheren met Acrobat.
 • Je kunt webapplicaties maken met grote gegevensbestanden met Adobe ColdFusion.
 • Je kunt video- en filmmateriaal maken met Adobe Premiere.
 • Je kunt lettertypes maken en bewerken met Adobe Typekit.

Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Adobe Trainingen en Cursussen?

Al deze programma’s zijn heel praktisch wanneer je werkt als webdesigner, webontwikkelaar of grafisch ontwerper. Sommige programma’s zijn nuttig voor fotografen of filmmakers. Door het volgen van deze cursussen vergroot je je professionele werkvaardigheden of heb je een grotere kans aangenomen te worden voor functies waarvoor kennis van deze programma’s gewenst is.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met Adobe Training en Cursussen?

 • Voor het leren ontwikkelen van software kun je ook trainingen volgen voor de programma’s C#, Java of JSP.
 • Als je wilt leren hoe je websites kunt ontwikkelen, kun je een training HTML of CSS volgen.
 • Wil je leren hoe je software kunt testen? Ook dat kan bij ICT-Trainingen met bijvoorbeeld de training Performance Engineering of de training Agile Software Testing.

Bekijk onze Programmeertalen trainingen en cursussen pagina voor meer informatie over bovenstaande trainingen en cursussen.

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Meest gezochte salarissen 2021

Wat zijn populaire beroepen in deze tijd? Als de zoektocht naar het salaris een indicator is van de gewildheid of populariteit van een beroep, dan was Onderwijsassistent in de eerste helft van 2021 het meest populaire beroep. Er staan in de top 25 natuurlijk ook beroepen tussen waarvan het salaris gewoon tot de verbeelding spreekt, zoals het salaris


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel